Confirmarea unei comenzi implică o acceptare completă a termenilor şi condiţiilor menţionate în acest document. Acceptarea comenzii de către LUXURY FOR KIDS S.R.L. e considerată finalizată atunci când există o confirmare electronică (e-mail) din partea companiei către Cumpărător, conform căreia comandă a fost verificată şi urmează să între în procesul de livrare, fără a necesită o confirmare de primire din partea cumpărătorului. Confirmarea se face electronic (e-mail) după pregătirea comenzii.

 

Plata se poate face on-line cu cardul sau la livrare, direct la curier, numerar.

 

Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea.

 

Livrarea se face prin curier rapid, tariful fiind de 19 Ron. Livrarea se face doar pe teritoriul României, în 48 de ore (calculate doar în zile lucrătoare) de la confirmarea comenzii, la adresa specificată la plasarea comenzii.

 

Costul transportului menţionat mai sus, va fi suportat de client şi nu există posibilitatea ca livrările să se facă cu plata la destinatar sau prin intermediu altor firme de curierat decât cele cu care colaborează compania.

 

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 1000 RON transportul este gratuit. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau anula această mențiune fără a notifica în prealabil utilizatorul.

 

În cazul în care clientul solicită ulterior în scris pe email la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  modificări asupra comenzii, termenul de livrare va fi de 15 zile lucrătoare de la momentul ultimei intervenţii pe comandă iniţială. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a anula comenzile asupra cărora se solicită mai mult de 2 modificări din momentul plasării.

 

După două încercări de livrare nereuşite, efectuate de către firma de curierat parteneră, comandadvs. va fi considerată anulată iar acest contract reziliat.

 

Ne rezervăm dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor pe contul cărora se înregistrează cel mult două comenzi a căror livrare nu a putut fi efectuată cu succes în decurs de o lună.

 

În cazul în care cumpărătorul nu este găsit la adresa menţionată la plasarea comenzii, în intervalul orar menţionat, curierul va reveni încă o dată după contactarea cumpărătorului. În cazul în care nici la cea de-a două încercare de livrare cumpărătorul nu este găsit la adresa de livrare, comandă va fi anulată şi prezentul contract va fi considerat anulat.

 

LUXURY FOR KIDS S.R.L. nu răspunde de eventuale întârzieri datorate firmei de curierat şi nu îşi asumă eventuale probleme datorate procesului de livrare a produselor. LUXURY FOR KIDS S.R.L. îşi rezervă dreptul de a decala toate aceste termene pe o perioadă determinată, prin notificarea prealabilă a potenţialilor consumatori, prin intermediul unui canal electronic.